Sadržaj se učitava...
eTurniri - Stolni tenis search mdi-login mdi-home Početna mdi-table-tennis Turniri mdi-information-outline O aplikaciji

Aplikacija eTurniri omogućuje informatizaciju cijelog procesa organizacije stolnoteniskih turnira. Time se organizatorima znatno pojednostavljuje organizacija turnira, jer aplikacija puno toga radi za njih (od obavijesti igrača o turniru, samih prijava, evidencije kotizacija, registracije po kategorijama, ždrijeba, izračuna poretka, generiranja zapisnika, do končane objave rezultata). Osim da radi posao umjesto organizatora, aplikacija i misli za njih, odnosno na temelju raspoloživih stolova za igru, prijavljenih igrača i dostupnog vremena za igru predlaže optimalan sustav natjecanja. Tokom turnira sustav prati zauzetost stolova i grafički prikazuje koji mečevi su dodijeljeni na koji stol te gdje se sljedeći meč može odigrati.
Osim organizatora, prednosti od aplikacije imaju igrači i gledatelji jer mogu brzo doći do svih informacija (prije, tokom i nakon turnira).

Ako u organizaciji turnira sudjeluje više ljudi, u aplikaciji možete osnovati organizacijski odbor i svakom korisniku dodijeliti njegovu ulogu u aplikaciji. Tako recimo netko tko je zadužen samo za upis rezultata, ne može evidentirati plaćene kotizacije. Time je omogućena podijela poslova i specijalizacija za obavljanje određenog posla što dovodi do smanjenja mogućnosti pogreške.
Uloge koje se mogu dodijeliti:
  • administrator turnira - puna kontrola nad svim
  • voditelj turnira
  • osoba zadužena za prijave i registraciju
  • blagajnik
  • sudac

Radi se o web aplikaciji koja se može pokrenuti na bilo kojem uređaju koji ima pristup internetu i instaliran web preglednik te se na mobilnim uređajima može instalirati kao zasebna aplikacija. Tako onda igrači mogu tokom turnira pratiti ždrijeb, rezultate i razne najave na svojim mobitelima, a organizatoru je omogućen prikaz tokom turnira na projektoru ili većim TV zaslonima za gledatelje.

Vlasnik aplikacije je tvrtka Aritos iz Nedeljanca koja je izradila aplikaciju. Za hosting (aplikacija je smještana na serverima tvrtke Aritos) i održavanje aplikacije se također brine vlasnik aplikacije. Korištenje aplikacije za igrače i organizatore turnira je u potpunosti besplatno te će uvijek ostati tako.

Kako je nastala aplikacija?
Autor aplikcije (Dario Grd) je u zadnjih 20-tak godina organizirao preko 100 turnira i liga iz raznih sportova (stolni tenis, nogomet, košarka, tenis, odbojka, plivanje, cross, šah, pikado...). Nakon organizacije tako velikog broja turnira/liga i ponavljanja istih aktivnosti došlo je do ideje da se informatiziraju ti procesi te je nastala ideja o aplikaciji za organizaciju turnira i liga iz raznih sportova. U realizaciju te ideje se i krenulo prije više od 10 godina, ali nikad nije bilo vremena za finalizaciju tog dosta velikog projekta. Kako je projekt godinama stajao nedovršen, a autor je sve manje sudjelovao u organizaciji turnira iz drugih sportova osim iz stolnog tenisa, tako se onda ponovno javila ideja sad o kreiranju aplikacije za organizaciju turnira samo iz stolnog tenisa. Prvotna ideja funkcionalnosti je time značajno smanjena, pa je i sama realizacija cijelog projekta u tom slučaju bila jednostavnija. Naravno, još uvijek je trebalo utrošiti jako puno slobodnog vremena i znanja u realizaciju projekta.

Tvrtka Aritos j.d.o.o. je vlasnik web stranice https://stolni-tenis.turniri-lige.com i ova politika privatnosti je nastala kako bi pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima prikupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.
Molimo Vas da ovu politiku privatnosti pročitate pažljivo kako biste saznali kako prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Prikupljanje podataka
Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo prilikom registracije korisnika na web stranici. Dok se prijavom na turnir nekim drugim putem (telefonom, mailom, porukom organizatorima) prikupljaju podaci koje igrač sam da organizatoru, a organizator upiše u sustav.
Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem kolačića. Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, Vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci Vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Obrada podataka
Prikupljeni osobni podaci igrača i igračica (ime i prezime, e-mail adresa, telefon, datum rođenja i spol), se neće koristiti u nikakve druge svrhe osim u utvrđivanju identiteta prijavljenog igrača/ice ili kontaktiranju od strane organizatora u iznimnim slučajevima. Na navedenoj web stranici će se javno prikazivati samo ime i prezime igrača/ice prilikom prikaza rezultata mečeva i statističkih analiza.
Ni u jednom trenutku, nikom osim igraču/korisniku samom neće biti prikazani datum rođenja i spol. Ti podaci služe sustavu kako bi mogao prikazati igraču njemu dostupne kategorije za prijavu na svakom dostupnom turniru. Dok će broj telefon biti dostupan samo organizacijskom odboru turnira na koji se igrač/ica prijavi. E-mail adresa igrača, također kao spol i datum rođenja, neće biti vidljiva nikome, ali će organizacijski odbor preko sustava moći poslati poruku na navednu adresu igračima koji su se prijavili na njihov turnir.

Poveznice s trećim stranama
Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

Zaštita vaših podataka
Kako bismo zaštitili osobne podatke koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju.

Pohrana podataka
Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka i repozitorijima Contabo GmbH cloud servera u Njemačkoj. Pohranjene podatke nećemo prenijeti ili pohraniti u države izvan Europske Unije.

Prava pojedinaca
Svi igrači i igračice imaju pravo na informacije o obradi svojih osobnih podataka, povlačenje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe i podnošenje prigovora organizatorima turnira, administratoru sustava ili nadležnom državnom tijelu.

Obavještavanje o povredi osobnih podataka
U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo porukom e-pošte u roku 72 sata o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.

Vaša privola
Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

2024 © Aritos